Sydjysk Rideklub Rødekro

Lunderupmarkvej 22, 6230 Rødekro

Alt betaling for rideklubben foregår vi SMS system.

Vores betalings system foregår igennem www.foreningsbetaling.dk

( Ved problemer ved betaling kan i ringe til foreningsbetaling på 26 81 55 00 eller skrive en mail på kontakt@pay4it.dk og skriv hvor i er fra samt problemet)

Vi udsender ikke indbetalingkort eller lign mere... Men vi håber dette hjælper.

Når i indmelder jer vores klub enten som medlem, rideskole elev eller ønsker banekort skal i oplyse jeres mobil nummer på indmeldelses sedlen der hænger ved oplags tavlen. Derefter får i en sms fra  "8444".

Den giver en kode som i skal bruge til at oprette jer med inde på deres hjemmeside.

BEMÆRK dette er på deres hjemmeside ( www.foreningsbetaling.dk) og kan kun gøres fra en computer. Ikke ipad eller mobil.

Når i er oprettet så er i klar til at modtage opkrævninger fra os. Bemærk også at i skal oprette jeres betalingskort i højre side når i har udfyldt den første side derinde.

Opkrævningen kommer som en sms. og kan fx lyde sådan her:

" Julie er blevet tilmeldt undervisning ( eller banekort) via Sydjysk Rideklub besvar denne SMS med 'SRR B193' for bekræftige din deltagelse, pris Kr 329,39 inkl. gebyr fra din konto"

Besvarelsen af sms'en skal kun besvares med      SRR B193     . Ikke andet.

ALTSÅ ingen tegn foran eller bagved og læg mærke til at det står SRR og ikke SSR i din besvarelse.

I modtager med det samme en sms tilbage om at betalingen er gennemført. Først når i har modtaget sms kvitteringen har i betalt...

Vi håber dette kan hjælpe, ellers er i velkommen til at skrive til srrklub@gmail.com

VH BESTYRELSEN

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk