Sydjysk Rideklub Rødekro

Lunderupmarkvej 22, 6230 Rødekro

Carina K. Nielsen

Underviser Mandag, Torsdag og Fredag

Carina underviser begynder hold til øvet hold, samt vores "pizza" hold.

Pizza holdet er for de voksne, og har navnet da de gerne spiser sammen bagefter i rytterstuen.

Carina rider selv aktivt i klubben og deltager også selv i stævner. Hun har startet stævner på klubbens hest Bastian. Hun har også været klubmester i spring på vores elev pony Elvira i hendes pony år.

Carina er lige blevet kåret til klubmester i dressur for hest på vores elevhest Bastian.

Carina har ny købt sin egen hest Android Fly, som hun viser klubben frem på, ude på stævnebanerne.

Ene undervisning tilbydes til 100,-kr for 1/2 time for privat ryttere. ( såfremt rytteren har banekort )

Ønskes en ene undervisnings time på elev pony / hest er prisen 150,- kr for 1/2 time

Katrine Lund Johansen

Eneunderviser

Katrine tilbyder undervisning til alle, fra den uerfarne til den mere øvede rytter.

Hun har tidligere undervist på flere rideklubber, både hold og individuelt. Personligt har hun startet alle ponyklasser bl.a. DM og Ecco cup. Som hesterytter har hun startet til og med prix st. George.

Katrines undervisningen henvender sig til alle der kunne tænke sig en udvikling i fht. stævner eller den almene daglige træning. Det er vigtigt for hende, at alle får de redskaber, der skal til for at nå deres mål.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk