Sydjysk Rideklub Rødekro

Lunderupmarkvej 22, 6230 Rødekro

Lene R. Lange

Underviser Mandag og Torsdag

Lene er 24 år gammel og studere tilm daglæigt i Haderslev på Fysioterapeutuddanelsen. Hun har førhen gåde haft egen egen hest og pony, som hun i mange år havde mange gode oplevelser med især i dresur, som har været hendes primære sport.

Lene er stadig rigitg glad for ridesporten, på trods af at hun i nogle år har haft fokus på andre fritidsinteresser og uddanelse. Hun glæder sig rigtig meget til at blive en del af rideskole-kulturen igen og vil gøre det bedste for at føre holdenen godt videre.

Ene undervisning tilbydes til 100,-kr for 1/2 time for privat ryttere. ( såfremt rytteren har banekort )

Ønskes en ene undervisnings time på elev pony / hest er prisen 150,- kr for 1/2 time

Malene Hansen

Underviser luksus hold, Onsdag

Malene har redet siden hun var barn og rider stadig aktivt, dog ikke stævner mere.

Hun er medlem af bestyrelsen og klipper klubbens elev hestene og privat heste.

Malene elsker at give børn undervisning, og dele den kærlighed hun har for heste.

Hun tager sig at de elever der rider på det lidt højere niveau, og hjælper gerne privat ejere med at få redet deres heste, når tiden er knap eller de har brug for ekstra hjælp.

Carina K. Nielsen

Underviser Tirsdag og Fredag

Carina underviser vores "pizza" hold samt vores fredags hold med mindre øvede elever.

Pizza holdet er for de voksne, og har navnet da de gerne spiser sammen bagefter i rytterstuen.

Carina rider selv aktivt i klubben og deltager også selv i stævner. Pt rider hun stævner på klubbens hest Bastian. Hun har også været klubmester i spring på vores elev pony Elvira i hendes pony år.

Carina er lige blevet kåret til klubmester i dressur for hest.

Helle Andersen

Underviser Torsdag i Spring

Helle er uddannet stildommer indenfor dansk rideforbund, hun rider både spring og dressur, samt deltager gerne i stævner.

Har hendes to egne heste, hvor den ene er uddannet til LA-dressur, og springer baner på 120, den anden er ved at blive uddannet fra bunden.

Ene undervisning tilbydes til 100,-kr for 1/2 time for privat ryttere. ( såfremt rytteren har banekort )

Katrine Lund Johansen

Eneunderviser

Katrine tilbyder undervisning til alle, fra den uerfarne til den mere øvede rytter.

Hun har tidligere undervist på flere rideklubber, både hold og individuelt. Personligt har hun startet alle ponyklasser bl.a. DM og Ecco cup. Som hesterytter har hun startet til og med prix st. George.

Katrines undervisningen henvender sig til alle der kunne tænke sig en udvikling i fht. stævner eller den almene daglige træning. Det er vigtigt for hende, at alle får de redskaber, der skal til for at nå deres mål.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk